Airtox sikkerhedssko med boa

Airtox

loading...

AIRTOX - dansk design med utraditionel tilgang til sikkerhedssko

Aldrig har et markedsføringsbudget været så stort  og allestedsnærværende. Hvis du vil se om AIRTOX sikkerhedssko og sikkerhedssandaler er præcis lige så gode som reklamerne påstår, så har FNE en del modeller på lager.

Airtox er et dansk mærke, som er designet herhjemme og produceret forskellige steder i verden.  Mærket er lidt ud over det sædvanlige i deres tankegang - bl.a. deres logo, som forestiller en fugl fra det ydre univers "en mytisk fugl", som ingen rigtig ved noget om men som iføløge AIRTOX selv repræsenterer fremtiden. Det lyder som noget, der kunne være med i Starwars, men det er blot en dansk sikkerhedssko.

AIRTOX har fokus på kvalitet og luksus i designet og deres sko ligner heller ikke traditionelle sikkerhedssko. De har deres eget LAB (LAB 32) i København som forsker og afprøver mange ideer og tanker.  Bl.a. har de opfundet egne teknikker som de bruger i deres sikkerhedssko.  

Whitelayer®
StyroSoft®
Powerbreeze®
Cool&Me®

Som mange andre mærker  har AIRTOX ifølge deres hjemmeside også fiokus på social ansvarlighed, naturen og arbejdsvilkår. Airtox' hovedkvarter er placeret i Virum. Deres produkter forhandles over hele verden.