Om FNE

Om FNE

Hos Frederik Nielsens Eftf. Nyborg A/S løser vi mange specialopgaver og har et bredt produktsortiment.

FNE Nyborg A/S er et handelshus

Vi har eksisteret siden 1905 og i dag handler vi med værktøj, arbejdstøj/firmatøj, værnemidler mm til erhverv og private. Dertil kommer en stor friluftslivsbutik, der betjener både private og virksomheder.

Uanset område, hjælper vi vores kunder med at finde de rette produkter, der passer til deres behov. Produktkendskab og service er i fokus.

FNE er New Wave Profile Partner

Det betyder, at vi spænder virkelig bredt kollektionsmæssigt indenfor arbejds- og profilbeklædning. Ved køb af udvalgte produkter støtter du Børnecancerfonden.

Find alle Profil-katalogerne her.

New Wave Profile

FNE er aktionær i DJ Supply

DJ Supply vores indkøbsforening. Via indkøbsforeningen har vi bl.a. en prisvenlig private label serie, DJ Tools.

Find vores DJ-kataloger og aviser her

     DJ Tools

FNE er familieejet

Siden starten i 1905 har FNE været ejet af Familien Nielsen. I dag ledes virksomheden af 4. og 5. generation. Vi lægger - som generationerne før os - vægt på solide værdier som høj kvalitet, troværdighed og flid.

Du kan følge os på LinkedIn, facebook og instagram.

For os har lokalt engagement altid været vigtigt.

Bl.a. støtter vi lokale foreninger i Nyborg, fordi det gode foreningsliv fortjener vores opbakning. Vi kan desværre ikke støtte alle.

Derudover støtter vi på landsplan Kræftens Bekæmpelse (erhvervspartner), Julemærkehjemmene samt Danmarks Naturfredningsforening (natursponsor).

SMILEY - FNE OUTDOOR

I vores outdoor-afdeling, FNE Outdoor, sælger vi fødevarer i form af kaffe og frysetørret mad færdigpakket og klar til brug.

Du kan finde vores Smiley her