Værktøj til industri og håndværk Nyborg-Østfyn

Værktøj

Værktøj i alle afskygninger kan du få hos FNE i Nyborg. 

Værktøj til den professionelle bruger

Hos FNE har du adgang til et gigantisk værktøjskatalog - du kan læse det store værktøjskatalog her

På webshoppen har vi oprettet de mest populære værktøjstyper og værktøjsprodukter - men er der noget værktøj du ikke kan finde, spørg os endelig.Vi skaffer løbende meget forskelligt værktøj hjem til mange forskellige kunder. Som kunde med CVR-nummer kan du også få adgang til at købe på webshoppen.

Værktøj kan fås alle steder og i mange kvaliteter, men hos FNE holder vi os for øje at det ikke duer med dårligt værktøj. Vi lægger vægt på at det skal være slidstærkt og holdbart - og kunne fungere i mange sammenhænge.

Værktøjssalg til private

Er du privatkunde og foretrækker du at arbejde kvalitetsværktøj  f.eks. hvis du har et værksted derhjemme, kan du sagtens købe dit værktøj hos FNE. Vi sælger værktøj til private fra vores fysiske ekspeditionslokaler, men ikke på webshoppen.

Det er jo helt naturligt at vil du lave et rigtig godt stykke udført arbejde, så bliver det bare sjovere og ofte også pænere med det rigtige kvalitetsværktøj. Vi har mange års erfaring med værktøj i mange afskygninger og kan derfor give dig en vejledning i hvilke typer der supplerer hinanden og hvordan du skal bruge dem.

Kontakt os på email - eller ring til os i åbningstiden 65312303. Se vores åbningstider her